Την Ύδρα επισκέφτηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων κ. Απόστολος Πόντας..

Επίσκεψη στην Αίγινα του Απόστολου Πόντα. (22/06/2019)

Την Ύδρα επισκέφτηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων κ. Απόστολος Πόντας.

Ο υποψήφιος βουλευτής, μαζί με τους συνεργάτες του, συνομίλησε με κατοίκους, τοπικούς παράγοντες και επιχειρηματίες του όμορφου νησιού του Σαρωνικού, τόσο για τα προβλήματα και τα ιδιαίτερα θέματα που αντιμετωπίζει το νησί αλλά και για τους τρόπους, και τις λύσεις, που προτείνει ίδιος και το Κίνημα Αλλαγής, ώστε αυτά να διορθωθούν, υπογραμμίζοντας ότι, “από την Ύδρα, τα υπόλοιπα νησιά και ολόκληρη την Ά Πειραιά, πρέπει να ξεκινήσουμε μια επανάσταση δημιουργίας και ελπίδας που θα μας οδηγήσει στο μέλλον που μας αξίζει”

Ο Απόστολος Πόντας αναφέρθηκε και στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, τονίζοντας ότι “έχουμε χρέος να ορίσουμε τον προοδευτικό χώρο, χωρίς να τον περιχαρακώσουμε σε στενά πλαίσια, απελευθερώνοντάς τον στο ευρύτερο δυνατό φάσμα σύγκλισης των προοδευτικών πολιτών. Γιατί στο ΚΙΝ.ΑΛ., η βασική μας επιδίωξη δεν είναι απλώς να κάνουμε ένα μεγαλύτερο κόμμα, αλλά να ενώσουμε όλη την προοδευτική παράταξη και να της προσδώσουμε πολιτική ταυτότητα σύμφωνη με τις αρχές της συνέπειας και του καθήκοντος. “